Tilmelding: Landsmødet i Dragt- og tekstilnetværk 2019

18/09/2019 - 10:00 - 19/09/2019 - 15:30
Rosenborg Slots mødelokale, med indgang gennem porten, Øster Voldgade 4B, 1350 København K., samt udflugt og middag på Arbejdermuseet.

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Alle priser er uden overnatning. Der er en øvre grænse på 40 deltager. Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding er bindende og ODM fremsender faktura for deltagelsen umiddelbart efter mødets afholdelse. Alle måltider – med undtagelse af middagen d. 18. september om aftenen, indtages i mødelokalet på Rosenborg. Middagen foregår på Cafe- & Ølhalle (i Arbejdermuseets kælder). Middagen inkluderer dagens husmandskost og 1 genstand, vin, øl, eller vand. Vegetar eller allergi oplyses ved tilmeldingen.
Skriv eventuelle ønsker til kosttype (vegetar - veganer - allergi....)
Her kan du beskrive særlige ønsker til kurset/arrangementet.

Obs! Når du har sendt din tilmelding, modtager du en kvitteringsmail. Modtager du IKKE en kvittering, så kontakt os. Du er først tilmeldt, når du har modtaget kvitteringen.

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller + 45 49 14 39 66.

Please note: When you have clicked "Tilmeld" (sign-up), you will receive an e-mail confirming that you are registred. If you do not receive an e-mail, please contact us. Sign-up is only valid if you have the confirmation e-mail.

For questions, contact Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk or + 45 49 14 39 66.