Tilmelding til ODM's generalforsamling 2019

25/04/2019
Vartov, Farvergade 27 H, 1463 København K.

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Kun for medlemmer af ODM
Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
Frokost er fra kl. 12.00-12.45. Mødet starter kl. 11.00
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet, forplejning eller andet

Husk

Når du trykker send på denne tilmelding, skal du komme over på en kvitteringsside, samt få tilsendt en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular.

Hvis ikke du kommer over på kvitteringsside, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Se tilmeldingen efter - hvis der er felter i tilmeldingen der er markeret med en "rød kasse", mangler dette at bliver udfyldt eller også er det mangelfuldt udfyldt - udfyld/ret disse felter og tryk herefter igen "send tilmelding".

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: 4914 3966.