Tilmelding til ODM's generalforsamling 2020

19/08/2020 - 10:30 - 14:00
Vartov, Farvergade 27 H, 1463 Kbh. K og Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 Kbh. K.

ODM's generalforsamling holdes i Vartov kl. 10:30-14:00 og med en let frokost  mellem kl. 12-12.45.

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
Frokost er fra kl. 12.00-12.45. Mødet starter kl. 10.30 og slutter senest kl. 14.00. Herefter afholder ODM reception for direktør Nils M. Jensen i anledning af hans 60 års fødselsdag.
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet eller andet
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også er en del af ODM’s generalforsamling.

Husk

Når du trykker send på denne tilmelding, skal du komme over på en kvitteringsside, samt få tilsendt en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular.

Hvis ikke du kommer over på kvitteringsside, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Se tilmeldingen efter - hvis der er felter i tilmeldingen der er markeret med en "rød kasse", mangler dette at bliver udfyldt eller også er det mangelfuldt udfyldt - udfyld/ret disse felter og tryk herefter igen "send tilmelding".

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: 4914 3966.