Økonomisk vækst, demokratisering, forskning og uddannelse. Danske museer løfter vigtige samfundsopgaver, fastslog ODM’s formand blandt meget andet under åbningstalen ved årets faglige orienteringsmøde, som blev afholdt på Munkebjerg Hotel i Vejle. Mere end 420 museumsfolk fra hele landet udvekslede faglig viden, præsenterede årets danefæ og debatterede museumspolitik, udstillingsdesign og kulturarvsbevaring under 200 forskellige oplæg.

Se åbningstalen og 'kulturarvsdebatten' mellem museumsdirektørerne Peter Kjærgaard fra Statens Naturhistoriske Museum, Flemming Friborg, Glyptoteket & Thomas Bloch Ravn, Den Gamle B.' på ODM's YouTube kanal.

Power Point præsentationerne fra oplægsholderene vil blive delt på ODM's Slideshare konto hurtigst muligt.

Publiceret:
25/11/2016