Tilmelding til ODM's Forvalternetværksmøde 2024
Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
Vi benytter kun telefonnummeret i særlige tilfælde som fx pludselige ændringer i programmet.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Hvis institutionen ikke er medlem af ODM tillægges et administrationsgebyr på 1.500 kr.
0,00 kr.
Skriv navn og institution på den person du skal dele værelse med (obligatorisk hvis du vælger delt dobbeltværelse).
Har du nogle allergier, der skal tages højde for? Ønsker du vegetarisk eller vegansk forplejning.
Vi opfordrer alle til at tage bussen til fællesmagasinet og tilbage til Bautahøj igen.
Fortæl os om du spiser med eller ej, så vi kan undgå madspild
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet eller andet
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.
Det er Organisationen Danske Museer, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig dette møde, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger. Se vores Cookie- og privatlivspolitik her.
Se Betingelser for tilmelding til kurser og møder her.

Kvittering for tilmelding

Når du har sendt din tilmelding, skal du forvente en kvittering til den mailadresse, der er skrevet i denne tilmeldingsformular. Hvis ikke du modtager en mail, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Tjek evt. dit spamfilter for at se, om kvitteringen ligger der. Har du spørgsmål, så kontakt gerne administrativ koordinator Susanne Armand, sa@dkmuseer.dk
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator Susanne Armand på sa@dkmuseer.dk.