Tilmelding til ODM's Forvalternetværksseminar 2023
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Fuld forplejning for hele mødet inkl. 1 øl/vand til frokost og middag med vin ved valg af indkvartering. Vi kan desværre ikke garantere at den valgte indkvarteringsform er ledig. Hvis der opstår problemer, vil du høre fra os. Til indkvarteringsprisen ligges et mødegebyr på 600 kr. for medlemmer og studerende. Deltagere uden medlemskab tillægges yderligere 1500 kr.
Udover prisen for forplejning betales et af disse to mødegebyr. Mødegebyret lægges til indkvarteringsprisen. Mødegebyr for medlemmer og studerende på 600 kr. Uden medlemskab af ODM lægges yderligere 1500 kr.
0,00 kr.
Allergener, har du allergi? Vi har i ODM fokus på grøn omstilling og serverer vegetarisk under hele mødet.
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet eller andet
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.
Det er Organisationen Danske Museer, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig dette kursus, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger. Se vores Cookie- og privatlivspolitik her.
Se Betingelser for tilmelding til kurser her.
Når du har sendt din tilmelding, skal du forvente en kvittering til den mailadresse, der er skrevet i denne tilmeldingsformular. Hvis ikke du modtager en mail, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Tjek evt. dit spamfilter for at se, om kvitteringen ligger der. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på info@dkmuseer.dk eller tlf. 4914 3966
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på ll@dkmuseer.dk.