Nivaagaards Malerisamlings museumsdirektør Michael Bjørn Nellemann tilknyttes pr. 1. maj som hofchef for H.K.H. Prinsgemalens Hof. Der er tale om en deltidsstilling, og Nellemann fortsætter både som museumsdirektør og i ODM’s bestyrelse, hvor han har været medlem siden 2012.

Fra 2000-2011 var han kultur- og presseråd ved den danske ambassade og Danmarkshuset i Paris. Her håndterede han jævnligt Kongehusets besøg på museer og kulturinstitutioner i Frankrig.

I en pressemeddelelse fra Nivaagaard Malerisamling i dag siger han: ”Med tanke på Prinsgemalens store interesse for kunst og museer ser jeg frem til at tage del i Prinsgemalens mange gøremål inden for kulturlivet”.

Publiceret:
26/03/2015

Michael Bjørn Nellemann udnævnt til hofchef

"Jeg ser frem til at tage del i Prinsgemalens mange gøremål inden for kulturlivet".