For medlemmer

For medlemmer

ODM’s medlemsmuseer tilbydes en række fordele, som findes her:

Annoncering af stillingsopslag

Museer der er medlem, kan gratis få lagt stillingsopslag på ODM’s hjemmeside. Jobopslagene deles også på ODM’s LinkedInprofil, og der er desuden links til siden med jobopslag fra nyhedsbrevet.

Arrangementer

Ansatte på museer, der er ODM-medlem, får rabat på nogle ODM-arrangementer.

Efteruddannelse

ODM udbyder kurser til medlemmerne: Kurser.

Faglige netværk

Museernes medarbejdere har mulighed for at indgå i ODM’s faglige netværk.

Gratis adgang på museum

Alle fastansatte museumsmedarbejdere og bestyrelsesmedlemmer kan få udleveret et personligt museumskort. Kun enkelte medlemmer deltager ikke i ordningen.

Museum til museum

Medlemsmuseer kan dele nyheder om arrangementer m.m. med hinanden på siden Museum til museum. Vil du dele nyheder om arrangementer på dit museum? Send opslag til info@dkmuseer.dk.

ODM – Museernes mødested

Medlemmer af ODM har mulighed for at låne lokaler i Farvergade. Send en forespørgsel til info@dkmuseer.dk for at høre om ledigt lokale.

Presseklip

ODM abonnerer på presseklip om museums- og kulturpolitik fra danske onlinemedier via Retriever. Er du ansat på et museum, der er medlem af ODM, kan du modtage nyhederne i en mail hver dag. Ønsker du at modtage nyhederne, så skriv til info@dkmuseer.dk med oplysninger om emailadresse og navn på museum/organisation.

Udvalg 

ODM’s bestyrelse nedsætter faste udvalg, hvis der er behov for en permanent opmærksomhed omkring et væsentligt arbejdsområde. Bestyrelsen udpeger medlemmer og formand og fastlægger kommissorium.

Viden og redskaber

Find en række vejledninger og materialer til brug for medlemsmuseerne og deres virksomhed.