Praktisk info


Vis stort kort

Kontakt 

Du er altid velkommen til at kontakte kursussekretær Kirstine Wentzlau Martinsen på kwm@dkmuseer.dk, hvis du har praktiske spørgsmål til kurser og efteruddannelse.

Find vej 

ODM’s kontorer og kursuslokaler ligger i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård og metrostationen ’Rådhuspladsen’, lige ved Københavns Rådhus. Vi anbefaler derfor, at du benytter offentlig transport, når du skal besøge os i Vartov. Det er både lettest for dig og bedre for miljøet. Til hjælp når du skal navigere, kan du se kort og kørselsvejledning til ODM, og på Rejseplanen kan du finde en rute direkte til ODM’s dør. 

ODM’s kontorer og kursuslokaler ligger på anden etage i den historiske bygning Vartov (se efter skilte, når du kommer op ad trappen). Der er installeret en stolelift i opgang D. Du er meget velkommen til at ringe til os, så vi kan vejlede dig om, hvordan du lettest kommer til lokalerne.

Parkering

Har du ikke mulighed for at tage offentlig transport, kan det betale sig at planlægge parkering i forvejen. Der er nemlig ofte rift om pladserne i Indre By.

Find information om, hvor du kan stille bilen, når du skal på kursus hos ODM i København her.

Betingelser for tilmelding til kurser

Tilmelding til ODM’s kurser og arrangementer er bindende. Afbud til kurser skal ske senest 30 dage før afholdelse. Læs mere om frister og betingelser her.

Rejseafregning

Har du udlæg i forbindelse med aktiviteter, der ikke vedrører ODM’s efteruddannelse, skal du benytte ODM’s skema. Det kan eksempelvis være, når du har udlæg til kørselsrefusion i forbindelse med ODM’s arrangementer. Husk at vedhæfte originale bilag.

Er du underviser og har du spørgsmål vedrørende honorar og rejseafregning i forbindelse med ODM’s kurser og efteruddannelse, så kontakt kursussekretær Kirstine Wentzlau Martinsen på kwm@dkmuseer.dk