Louisiana inviterer til seminar og læringsfestival om kreativitetens vilkår

11. og 12. marts sætter Louisiana fokus på kreativitetens vilkår i en tid med kunstig intelligens.

Læringsfestival 11. marts: Kreativitetens vilkår nu

Læringsfestivalen er målrettet dem, der arbejder med undervisning ift. elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Hvad er kreativitet i en tid med kunstig intelligens, og hvad er det mennesker kan, som computeren ikke kan? Hvordan skabes rum for kreativitet? Afsættet er Louisianas aktuelle udstilling ‘Det uerstattelige menneske’.

Mød blandt andre Lene Tanggaard, Professor i pædagogisk psykologi og rektor på Designskolen i Kolding, Miguel Sicart, Professor ved Center for Digital Play på IT-Universitetet i København og Olga Ravn, Digter og romanforfatter. Kig med inden for i undervisningen på forskellige grundskoler og ungdomsuddannelser sammen med Ungdomsforsker Anne Mette W. Nielsen og Medieanalytiker og forfatter Camilla Mehlsen, der styrer dagens to paneldebatter.

Det praktiske

Læringsfestivalen finder sted på Louisiana den 11. marts.
Pris: 379 kr. (195 for studerende)

Køb billet via louisiana.dk

Seminar 12. marts: Giv kreativiteten plads!

Seminaret er målrettet alle, som har interesse i kreativitetens vilkår og kunstig intelligens på fremtidens arbejdsmarked.

Sigtet er, at bidrage til en diskussion om, hvordan man kan skabe fremtidens arbejdsmarked og komme med bud på, hvordan der gøres plads til kreativiteten.

På dagens seminar vil du kunne opleve kreative kapaciteter som Claus Meyer, gastronomisk iværksætter, Louise Campbell, designer, Olga Ravn, digter og romanforfatter og Christian B. Joas, leder af Niels Bohr Arkivet. Ny viden om kunstig intelligens forklaret af Professor fra ITU Miguel Sicart, om fremtidens arbejdsliv ved Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, og hvordan virksomheder kan arbejde med åbenhed ved Kristian Martiny, Ph.d. og Forskningsleder.

Det praktiske

Seminaret finder sted på Louisiana den 12. marts.
Pris: 675 kr.

Køb billet via louisiana.dk

Publiceret:
15/02/2024