Til ODM’s medlemmer: Kom med til ITAB2019 til en favorabel pris

Er du med på den seneste udvikling inden for turisme og oplevelsesøkonomi? Ved du, hvilken vej vinden blæser?

BDO vil gerne invitere dig med til konferencen ’Integrating Tourism and Business – New Directions and Trends’. Konferencen løber af stablen den 6. november 2019 fra 09:30 til 17:00 i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

En dag med indsigt, viden og fokus på bæredygtighed

ITaB’2019 er en konference, der samler virksomheder, organisationer, politikere, embedsfolk og beslutningstagere inden for turisme og det øvrige erhvervsliv, som i dagens globale og digitale verden smelter mere og mere sammen.

I år tager vi de lokale og nationale briller af og kigger internationalt på stærke destinationer. Nogle af verdens førende destinationer vil inspirere os og gøre os klogere på, hvordan de arbejder med alt fra destinations-, produkt- og brandudvikling til lederskab, lokalt engagement og ikke mindst bæredygtighed.

Vi har hentet de skarpeste turismeprofiler ind fra hele verden, der vil komme med de nyeste, mest fremadskuede og bæredygtige tilgange. Du vil blandt andet opleve oplæg fra TED-talker, professor og innovatør Eddie Obeng, fra Director i Visit Faroe Island Gudrid Højgård, fra Doug Langsky, der rådgiver turistbureauer rundt i verden om branding, marketing, industritendenser og bæredygtighed og fra mange flere.

Efter konferencen slutter vi dagen af med networking, hvor der vil være mulighed for at møde nogle af dagens oplægsholdere, kolleger og øvrige deltagere på konferencen.

Læs mere og se det fulde program på: https://itab2019.com/

Tilmelding

Den fulde pris for deltagelse er 1.795 dkr., men vi kan invitere dig med for kun 897,50 dkr. Du kan tilmelde dig her

Vær opmærksom på, at dette er en personlig invitation, og derfor kan den ikke gives til andre. Der er et begrænset antal pladser, og det er først-til-mølle, så jeg håber, at du melder dig til så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til en spændende, indsigtsrig og fremadskuende konferencedag.

Publiceret:
25/06/2019