Kultur-, naturhistorisk og kunstfagligt orienteringsmøde 2024

Sæt kryds i kalenderen

Den 11. – 12. november 2024 byder vi velkommen til årets traditionsrige orienteringsmøde, der som altid er spækket med inspiration, vidensdeling og faglig fordybelse.

Vi åbner for tilmelding i august. Få direkte besked når der åbnes for tilmelding. Klik her

Møderne har været afholdt i mere end 50 år og har det overordnede mål at arbejde for at sikre netværk, faglig sparring og fælles referencer på tværs af den danske museumsverden, samtidig med at man i egen fagkreds har mulighed for at debattere aktuelle og væsentlige faglige forhold.

Det faglige orienteringsmøde har 7 spor:

• Forhistorisk arkæologi
  • Historisk arkæologi
  • Nyere tid
  • Kunstfaglig gruppe
  • Konservatorgruppe
  • Udstilling & Formidling
  • Naturhistorisk gruppe

Indmelding af oplæg

Fra 1. maj – 7. juni var det muligt at indmelde oplæg. Oplæggene bliver vurderet af de faglige koordinatorer for hvert spor og du vil få direkte besked om dit oplæg er godtaget.

Forhistorisk og historisk arkæologi

Oplæg om nyligt afsluttede undersøgelser eller nye resultater fra ældre undersøgelser har 1. prioritet.

Indmelding af oplæg er lukket

Udstilling & Formidling Open Call: Præsentation af nye udstillinger

Går du og dit museum med planer om en ny udstilling eller nye formidlingstiltag? Planlægningsgruppen for Udstilling & Formidling søger oplægsholdere til sessionen ’Nye og kommende udstillinger i støbeskeen. Oplægget skal præsentere udstillingen og de formidlingsgreb, der er brugt. Fortælle om de overvejelser, der ligger bag. Udfordringer undervejs. Og så er det vigtigt, at udstillingen eller formidlingen har en vis nyhedsværdi. Oplægget må max vare 20 minutter inklusive spørgsmål fra salen.

Indmelding af oplæg: Klik her

Yderligere information om det faglige orienteringsmøde følger.

Se de faglige koordinatorer her

11. nov. - 12. nov. 2024

Munkebjerg Hotel

10/10/2024

Priser:

Hele konferencen inkl. enkeltværelse på Munkebjerg Hotel:

Medlem af ODM: 4950 kr.

Ikke medlem af ODM: 6550 kr.

Hele konferencen inkl. enkeltværelse på Vejle Center Hotel (eller tilsvarende):

Medlem af ODM: 4700 kr.

Ikke medlem af ODM: 6300 kr.

Se øvrige deltagerpriser her:

FOM deltagerpriser 2024