Udstillingsnetværk

I ODMs udstillingsnetværk sættes der fokus på forskellige problemstillinger på de danske museer med den overordnede overskrift ’Udfordringer og løsninger’. Temaet varierer fra møde til møde, men vil altid relatere til overskriften, så de giver anvendelige og brugbare redskaber til arbejdet med udstillinger – store som små.

Der arbejdes med udstillinger, der skal tiltrække gæster. Være moderne og aktuelle. Vise det nyeste af det nyeste indenfor formidling og visuelle udtryk. ODMs udstillingsnetværk er en platform, hvor man kan dele gode ideer, tips og tricks eller finde sparringspartnere i forbindelse med udvikling, opbygning og etablering af nye og gamle udstillinger.

Alle museer kan deltage i netværket på tværs af størrelser, budgetter og landsdele, og sammen skaber vi en platform, hvor man trygt kan erfaringsudveksle, så vi kan skabe nye og bedre udstillinger i fremtiden.  

Kommende arrangementer

Udstillingsnetværket afholder første møde 18. september 2023 på Danmarks Jernbanemuseum i Odense. Du kan læse mere og tilmelde dig her.