Chefnetværksmøde september 2022

Chefnetværksmøde september 2022

CHEFNETVÆRKSMØDE 2022

Chefnetværksmødet er stedet for debat og udvikling af museumssektoren. I de kommende år har planlægningsgruppen bag, alle frivillige valgt blandt ODM-museernes chefgruppe, valgt at tage fat på temaet ”Fremtidens Museum”

I år ser vi ned i museernes ”maskinrum” – museet set indefra, altså museumsarbejdet lige der hvor det sker blandt dedikerede og vidende kollegaer. Vi sætter fokus på 3 områder, der i det daglige både er en ledelsesmæssig glæde og en udfordring at arbejde med, og som kræver rigtigt meget nærvær, fokus, holdninger og viden for at kunne lykkes. Over to intense dage vil vi i en fortroligt og tryg ramme belyse emner som: Fremtidens museumsansatte – og fremtidens arbejdsmiljø; Hvordan vi arbejder med grøn omstilling – og miljømæssig bæredygtighed i øvrigt – og sluttelig vil vi sætte fokus på indsamling, analyse og brug af data i det publikumsrettede museumsarbejde.
Det er store emner, som hver især kan kræve et helt døgns samtale og læring, men vi vil med både dialog og debat – og indkaldte ”kloge hoveder” give både inspiration og værktøjer til ledelsesarbejdet i ”maskinrummet” ude på museerne. Og så skal vi ikke glemme hyggen, fortroligheden og det kollegiale samvær, som nok er det der gør, at vi hvert år kan samle mellem 70-80 museumschefer.
Vel mødt til årets chefnetværksmøde

Dato:

14. sep. - 15. sep. 2022

Sted:

Middelfart

Målgruppe:

Seminar for museumschefer og museumsdirektører (museernes topledere og kræver medlemskab af ODM)

Tilmeldingsfrist:

10/08/2022

Priser:

Se priserne i tilmdeldingsformularen, når denne åbnes.